Spørsmål & svar

Hvilket produkt handler spørsmålet om?

Magasiner

Etter tilbudet fortsetter du i løpende abonnement og kan til enhver tid si abonnementet ditt op. Hvis du har mottatt det første magasinet i betalingsperioden, eller hvis det første magasinet er på vei til din adresse, trer oppsigelsen i kraft etter at du har mottatt magasinene i betalingsperioden.

Du mottar den første utgaven innen en måned. Velkomstgaven sendes separat, ca. 2 uker etter at vi har mottatt betalingen din.

Du får gratis tilgang til magasinet på nettbrett og telefon. Les mer på wype.no 

Nei, abonnementet leveres portofritt.

Du får magasinet i posten.

Det kan du. Du kan kjøpe et gavekort her: magasingave.no 

Hvis du er under 18 år, må vi ha en skriftlig bestilling med foresattes underskrift.

Du kan si opp abonnementet ved at kontakte Kundeservice på tlf 23 06 87 00 mandag til fredag kl. 8-18 eller via kundeservice.com.

Bokserier, bøker og DVD-serier

Se abonnementsbetingelser.

Du får boken eller dvd-en i posten.

På det nåværende tidspunkt er det ikke mulig å få adgang til boken eller dvd-en elektronisk. Vi forventer at det blir mulig i den nærmeste fremtid.

Du kan til enhver tid si abonnementet ditt op.

Du kan si opp abonnementet ved å kontakte Kundeservice på telefonnummer 23 06 87 00. Husk at du må si opp senest 5 dager etter at du har mottatt den siste bok eller DVD, ellers kan vi ikke garantere at du ikke får flere utgaver. 

Telefon 23 06 87 00
Mandag til fredag 8.00 – 18.00

Hvis du er under 18 år, må vi ha en skriftlig bestilling med foresattes underskrift.

På det nåværende tidspunkt er det ikke mulig å gi boken eller dvd-en som en gave. Vi forventer at det blir mulig i den nærmeste fremtid.

Gavekort

Gavekortet sendes direkte til den oppgitte e-postadressen. Deretter kan du sende den videre til mottakeren via e-post eller skrive det ut og gi til mottakeren.

Ja, det er lett å gjøre på bestillingssiden når du bestiller.

Nei, det kan det ikke.

Gavekortet kan løses inn på denne siden: www.magasingave.no/gavekort

Her taster mottakeren inn sin 10-sifrede verdikode samt navnet sitt og adressen sin. Verdikoden står både i e-posten med bekreftelsen og på selve gavekortet.

Gavekortet er gyldig 1 år fra bestillingsdatoen.

Wype

På denne siden kan du bestille full tilgang til alle digitale magasinene. Hvis du allerede abonnerer på et av de trykte magasinene, merker du av for Jeg er allerede abonnentunder Velg tilbud”.

Når du har lastet ned Wype, logger du inn med epostadressen/abonnementsnummer og postnummer. Har du flere abonnementer, velger du selv hvilket du vil benytte. Hvis du har glemt abonnementsnummeret, får du det på kundeservice.com.

Wype er gratis den første måneden og koster deretter kr 129 per måned. Abonnerer du på et av de trykte bladene, har du alltid gratis tilgang til den nyeste utgaven samt tidligere utgaver av bladet via Wype. I tillegg kan du kjøpe tilgang til alle våre øvrige blader for bare kr 49 per måned.

Du kan bruke Wype på iPhone og iPad og på smarttelefoner og nettbrett med Android. Du kan også bruke Wype på PC eller Mac. Du kan ikke bruke Wype på smarttelefoner og nettbrett med Windows.

kundeservice.com kan du få abonnementsnummeret ved å oppgi epostadressen din. Bruk postnummeret ditt som passord.

Du kan lese bladene i frakoblet modus på telefoner og nettbrett. Bladene lastes ned så snart du klikker på dem. Når de er lastet ned, finner du tidligere leste/nedlastede blader i arkivet ved å klikke på ikonet øverst i høyre hjørne. Du har ikke tilgang til arkivet fra pc eller Mac.

Ja, du kan enten lese tidligere leste blader eller laste ned nye når du er tilkoblet et trådløst nettverk.

Du må være logget inn på kundeservice.com med abonnements- og postnummer. Klikk på “Avslutt abonnement” i menyen til venstre, eller ring kundeservice på 23 06 87 00.

Hvis du sier opp Wype-abonnementet, vil du ikke lenger ha tilgang til e-bladene når abonnementet har utløpt.

Hvis du sier opp abonnementet på den trykte utgaven av bladet, vil du ikke lenger ha tilgang til bladet i Wype. Hvis du også har kjøpt digital tilgang for kr 49 per måned, vil prisen øke til kr 129 per måned når bladabonnementet har utløpt, og du vil ha tilgang til den nyeste utgaven av alle bladene våre.

Ja, prisen for Wype-abonnementet faller til kr 49 per måned hvis du tegner abonnement på et av de trykte bladene.

Du kan laste ned appen i Apple App Store eller Google Play Butikk ved å søke på “Wype “.

Ja, du har rett til å bruke Wype på opptil fem enheter med ett abonnement.